iPhone 2G a fost lansat acum 8 ani de zile (Video)

Steve Jobs iPhone 2GiPhone 2G a fost smartphone-ul care a schimbat lumea, Steve Jobs avand grija ca in el sa fie implementate exact functiile care erau necesare pentru ca un asemenea dispozitiv sa aiba succes la scara larga, terminalul facand parte din cea mai profitabila categorie de produse lansate de catre Apple.

Astazi s-au implinit 8 ani de zile din momentul lansarii iPhone 2G in magazinele Apple si cele ale partenerului AT&T, terminalul fiind primit de cozi lungi de sute de oameni care au asteptat pana la o zi si jumatate pentru a putea cheltui sute de dolari pe un smartphone.

In 2007 iPhone 2G venea pe piata ca un smartphone inovator cu un ecran tactil ce putea fi folosit foarte usor, cu o interfata intuitiva si posibilitatea de a naviga pe internet sau a trimite email-uri intr-un mod complet nou si familiar.

iPhone 2G a schimbat smarpthone-urile pentru totdeauna, iar pentru asta trebuie sa ii multumim nu doar lui Steve Jobs, ci si sutelor de oameni care au contribuit la crearea sa.