MultipleReturnToSender aduce o functie utila pentru mesaje

MultipleReturnToSenderMultipleReturnToSender este un tweak lansat in cursul noptii trecute in Cydia pentru iDevice-urile care ruleaza sistemul de operare iOS 8, el implementand o functie extrem de utila pe care compania Apple ar trebui sa ne-o ofere nativ in iOS 9.

Mai exact, MultipleReturnToSender a fost gandit pentru a afisa in bannerele de notificari pentru mesaje multiple randuri pe care putem introduce cuvintele pe care urmeaza sa le scriem in mesaje, aplicatia nativa neavand disponibila o asemenea modificare a modului in care arata bannerele de notificari.

Requires iOS 8 (tested on 8.3). Inspired by ReturnToSender, but allows you to maintain using new lines. MultipleReturnToSender lets you send quick replies by tapping return multiple times, this is configurable in settings.

Multi utilizatori au cerut direct de la Apple functionalitatea pe care MultipleReturnToSender o ofera in momentul de fata, insa desigur ca toate aceste cereri au fost facute in zadar, cei din Cupertino actionand asa cum “cred ei ca este mai bine”, indiferent de ceea ce vrem noi.

MultipleReturnToSender este disponibil pentru descarcare gratuita din repo-ul BigBoss al Cydia.