Asculta Beats 1 Radio din Android sau iPhone si iPad fara Apple Music activat

Asculta Beats 1 Radio pe AndroidAsculta Beats 1 Radio din Android sau iPhone si iPad fara Apple Music activat, iar asta deoarece Apple le permite utilizatorilor din lumea intreaga sa se bucure de noul sau post de radio fara a-si activa oficial serviciul.

Vorbim despre un stream audio care a fost descoperit de catre o persoana si pus la dispozitia noastra pentru a putea asculta Beats 1 Radio din Android, in principal, deoarece serviciul nu este deocamdata disponibil pe aceasta platforma, insa iPhone sau iPad il pot rula deasemenea.

Pentru ca vorbim despre un stream audio, oricine poate asculta Beats 1 Radio din Android ori iPhone si iPad prin simpla deschidere a respectivului stream in browserul cu care navigheaza pe internet, acesta fiind singura metoda de a putea folosi Apple Music fara a avea serviciul oficial activat.

Cum ascult Apple Music si Beats 1 Radio din Android ?

In aceasta pagina gasiti stream-ul audio care va ofera posibilitatea de a asculta Beats 1 Radio pe Android, el fiind functional in momentul de fata, insa exista posibilitatea ca intermitent sa se intrerupa, desi aceste intreruperi sunt temporare si serviciul revine la functionalitate.

Puteti asculta Beats 1 Radio pe Android fara Apple Music doar cat timp compania Apple mentine activ acest stream audio, iar acest lucru s-ar putea intampla pentru o perioada lunga de timp avand in vedere ca timp de 3 luni de zile serviciul este disponibil gratuit pentru lumea intreaga.

Din pacate nu se stie cand va lansa Apple aplicatia Apple Music pentru Android sau Windows Phone, asa ca atat timp cat puteti asculta Beats 1 Radio pe Android fara a avea serviciul activat oficial, va puteti bucura de multe luni de gratuitate pentru el.