Website-ul Apple si evolutia barei de meniu de-a lungul anilor

bara meniu website AppleWebsite-ul Apple este vizitat lunar de catre zeci de milioane de oameni dornici sa afle informatii cu privire la produsele companiei americane, sau sa cumpere diverse produse din magazinele sale online.

Pentru a mentine interesu ridicat vis-a-vis de website-ul propriu, compania Apple l-a modificat constant pentru a-i imbunatati aspectul, iar in imaginea de mai sus puteti vedea cum a evoluat bara de meniu a website-ului Apple in ultimii 15 ani pe parcursul lansarii unei varietati de produse.

Practic Apple si-a imbunatatit website-ul pe masura cenoi tehnici de websdesign au aparut, mentinandu-l intotdeauna elegant, usor de navigat si foarte rapid de incarcat, acest lucru mentinandu-i pe utilizatorii sai interesati sa vizualizeze informatii in cadrul sau.

Pe masura ce Apple va lansa produse noi si va schimba design-ul acestora, va dori sa isi modifice inclusiv bara de meniu pentru propriul website, asa ca vom vedea cu siguranta foarte multe schimbari in viitor pentru website-ul celor din Cupertino.