BMW este dispusa sa colaboreze cu Apple pentru producerea unei masini

BMW logoBMW si-a anuntat astazi disponibilitatea de a colabora cu Apple pentru fabricarea unei masini in viitorul nu foarte indepartat, producatorul german incercand sa intre in atentia lumii printr-o aparenta apropiere de una dintre cele mai populare companii de pe planeta.

Cei de la BMW sunt dispusi sa colaboreze nu doar cu Apple, ci si cu Google, desi pana acum doar despre Apple s-a spus ca ar intentiona sa produca o masina, cei de la Google fiind concentrati pe sisteme autonomie de conducere a masinilor.

Un reprezentant al BMW a declarat ca in momentul de fata traim intr-o lume a parteneriatelor, intrebarea pusa de jurnalisti avand legatura cu o posibila colaborare cu Apple sau Google in vederea producerii unei masini de serie impreuna cu una dintre companii.

BMW is open to building cars for other companies such as Google or Apple, the automaker’s production chief said on Wednesday.. “We live in a world of partnerships,” Oliver Zipse said in response to a question about whether BMW could imagine building a car for a software or computer company such as Apple.

Avand in vedere ca proiectul Apple pentru dezvoltarea unei masini s-a dovedit a fi atat de popular, nu este greu de crezut ca diversi producatori sunt interesati sa profite de pe urma atentiei pe care Apple o primeste, asa ca afirmatiile de acest gen sunt normale.

Pe de alta parte nu m-as astepta ca Apple sa colaboreze cu BMW pentru ceva mai mult de implementarea CarPlay in masinile producatorului german, asa ca nu va asteptati la cine stie ce schimbari radicale.