Un jucator al NBA da vina pe ecranul mare al iPhone 6 Plus pentru o accidentare serioasa

jucator NBA accidentare iPhone 6 PlusMatt Bonner este unul dintre cunoscutii jucatori de baschet ai NBA, el fiind legitimat la echipa americana San Antonio Spurs, iar povestea pe care o veti citi astazi va parea incredibila, dar realitatea este ca medicii au reusit sa faca o legatura intre iPhone 6 Plus si o accidentare care l-a tinut pe jucator departe de teren timp de 2 luni si jumatate.

Matt Bonner a pus aceasta accidentare importanta pe seama faptului ca iPhone 6 Plus are un ecran mare, iar efortul necesar pentru a atinge marginile ecranului in timpul utilizarii cu o singura mana i-a afectat capacitatea de a prinde mingi si de a face aruncari la cos in timpul meciurilor.

Desi aceasta accidentare a lui Matt Bonner poate parea greu de crezut, se pare ca medicii echipei San Antonio Spurs au avut in fata un caz similar cu un alt jucator de baschet, deci vorbim despre o posibila problema care ar putea afecta activitatea unor jucatori ce castiga milioane de dolari pe sezon.

“I hate to make excuses, I was raised to never make excuses, but I went through a two-and-a-half month stretch where I had really bad tennis elbow, and during that stretch it made it so painful for me to shoot I’d almost be cringing before I even caught the ball like, ‘Oh, this is going to kill.’ Everybody is going to find this hilarious, but here’s my theory on how I got it. When the new iPhone came out it was way bigger than the last one, and I think because I got that new phone it was a strain to use it, you have to stretch further to hit the buttons, and I honestly think that’s how I ended up developing it.”

iPhone 6 Plus are un ecran de 5.5 inch si desi el este mare pentru multi, putin persoane au raportat „accidentari” atat de grave precum cea a lui Matt Bonner si e posibil sa nu mai auzim despre altele similare in viitor, insa din moment ce un om ca el se plange, oare oamenii de rand ce mai pot spune ?

Articolul precedentSkype for iPhone update a fost lansat in App Store
Articolul următorLandia aduce o noua functie pentru Cydia
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.