AntiTheft + te ajuta sa descoperi cine ti-a furat sau gasit iDevice-ul

AntiTheft +AntiTheft + este un tweak lansat in cursul noptii trecute in Cydia pentru iPhone, iPad si iPod Touch-urile noastre, iar cu ajutorul sau putem sa descoperim rapid persoana care ne-a furat sau gasit terminalul in cazul in care acesta nu se mai afla in posesia noastra.

In imaginea alaturata aveti meniu de setari al tweak-ului AntiTheft +, el permitandu-ne sa setam un numar de telefon pe care persoana il care poate apela, o adresa de email la care este trimisa o poza cu persoana care detine terminalul si un text care poate fi citit catre ea.

AntiTheft + se activeaza in momentul in care codul de siguranta al terminalului vostru este introdus gresit de cateva ori, astfel ca nu va fi actionat in mod inoportun daca voi gresiti o data codul si nu veti primi un selfie pe adresa de email introdusa in meniul de setari al pachetului.

AntiTheft + is a tweak that lets you know the face of those who stole/found your device! When someone is wrong to enter the unlock code, a photo will be taken automatically and sent to the email address that you entered the code below! Automatically activate GPS and tracking of iPhone when you are wrong code!

Separat de cele de mai sus, iDevice-ul activeaza automat GPS_ul si blocheaza optiunile de inchidere ale terminalelor, inclusiv cele pentru dezactivarea conexiunii de internet, astfel ca voi veti primi informatiile necesare daca terminalul are suficienta energie in baterie sau este in raza de acoperire a retelelor GSM.

AntiTheft + este disponibil pentru descarcare la pretul de 1.5 dolari din repo-ul BigBoss al Cydia.

5 COMENTARII