Google Maps update aduce schimbari pentru interfata si functii noi

Google Maps actualizare

Google Maps este aplicatia de navigatie GPS lansata de catre compania Google in App Store pentru iPhone, iPad si iPod Touch, ea fiind actualizata in cursul noptii trecute de catre cei din Mountain View.

Noua versiune a aplicatiei aduce pentru utilizatori : o interfata refacuta pentru directionarea ghidata care imbunatateste experienta de utilizare oferind in timp real mai multe optiuni pentru ghidare, noi optiuni pentru partajarea de informatii despre locatii, o noua galerie de imagini pentru a vedea cum arata o locatie si rezolvarea unor probleme de performanta.

  • Redesigned and improved Transit directions improve the experience in cities, giving you more route choice and real-time arrival information where available
  • Additional app options for sharing a place (including Facebook and Facebook Messenger)
  • Introduced an Image Gallery for a quick visual understanding of a place through a grid view
  • Bug fixes

Aplicatia Google Maps este disponibila pentru DESCARCARE GRATUITA in format universal in App Store.

Pretul initial:
Numele:
Google Maps

Gratuit

DESCARCA





Developer: Google, Inc.
Universala
Categoria: Navigation


Descriere: The Google Maps app for iPhone and iPad makes navigating your world faster and easier. Find the best spots in town and the information you need to get there.

Comprehensive, accurate maps in 220 countries…


Dimensiunea aplicatiei este: 27.5 Mb


1 COMENTARIU

  1. nu stiu de ce,dar nu imi mai descarca nimic din appstore de azi dimineata,nici actualizari…au iei probleme?sau e la mine!