iOS 9 beta 3 afiseaza cu pana la 105 aplicatii suplimentare in foldere

iOS 9 beta 3 aplicatii folderiOS 9 beta 3 a fost lansat in cursul noptii trecute de catre compania Apple, iar printre noutatile iOS 9 beta 3 se numara si o modificare pentru modul in care sunt afisate aplicatiile in folderele create pe tabletele iPad ale companiei Apple.

Mai exact, incepand din iOS 9 beta 3 compania Apple a decis ca pe tabletele iPad pot fi afisate iconitele in format 4 x 4 in folderele create pe tabletele iPad, astfel ca utilizatorii vor vedea acum 16 aplicatii in foldere in loc de 9 aplicatii, precum pana acum, numarul aproape dublandu-se.

Avand in vedere ca Apple permite crearea a nu mai putin de 15 pagini de foldere in interiorul unui folder, un utilizator poate “ascunde” nu mai putin de 240 de aplicatii in fiecare folder, numarul fiind cu 105 aplicatii mai mare decat cel existent in iOS 8.4 sau in versiunile anterioare.

Diferenta ne permite sa avem mai mult spatiu disponibil in paginile principale de aplicatii pentru a afisa alte iconite, astfel ca probabil veti mai curata interfata sistemului de operare si veti putea reduce numarul de pagini vizibile in ecranul principal al iOS.