iOS 9 beta 3 a fost lansat pentru iPhone, iPad si iPod Touch

iOS 9 beta 3iOS 9 beta 3 a fost lansat pentru iPhone, iPad si iPod Touch cu doar cateva minute in urma de catre compania Apple, cei din Cupertino oferind cea de-a treia versiune beta a sistemului de operare iOS 9 cu un scop destul de serios.

V-am spus inca de saptamana trecuta ca iOS 9 beta 3 va aduce in sfarsit Apple Music pentru dezvoltatorii de aplicatii pentru platforma iOS, iar acest lucru s-a infaptuit in aceasta seara, astfel ca daca ati asteptat o actualizare pentru a testa noul serviciu de streaming audio al celor de la Apple, incepand de astazi puteti face acest lucru.

Separat de Apple Music, iOS 9 beta 3 aduce pentru dezvoltatorii de aplicatii si o multitudine de rezolvari pentru problemele de performanta si functionalitate intalnite pana acum, astfel ca in momentul de fata ar trebui sa avem parte de o experienta de utilizare mult mai buna.

iOS 9 beta 3 vine la putin peste doua saptamani distanta de iOS 9 beta 2, compania Apple planuind sa lanseze actualizarea inca din cursul zilei de ieri, cand accesul la iTunes Radio a fost blocat in ultima versiune beta a iOS 9, insa actualizarea este oferita astazi.

iOS 9 beta 3 poate fi instalat de catre toti utilizatorii din lumea intreaga prin sistemul Software Update daca iOS 9 beta 2 a fost deja instalata in terminalele lor, sau prin acest tutorial de instalare iOS 9 beta 2 si apoi Actualizare Software la iOS 9 beta 2.

Cu un tutorial de instalare iOS 9 beta 3 voi reveni cand ipsw-urile vor fi disponibile pentru download public.

UPDATE: Aici puteti vedea noutatile iOS 9 beta 3.