OS X El Capitan public beta a fost lansat

OS X El Capitan public betaOS X El Capitan public beta a fost lansat cu doar cateva minute in urma de catre compania Apple pentru posesorii de Mac-uri care s-au inregistrat pentru a participa la programul sau de testare beta a noilo versiuni ale sistemului de operare OS X.

OS X El Capitan beta 3 a fost lansat aseara pentru dezvoltatorii de aplicatii pentru platforma OS X, astfel ca build-ul ce va fi oferit acum ca si OS X El Capitan public beta este exact cel oferit inca de aseara dezvoltatorilor impreuna cu tot ceea ce ofera el.

Practic Apple considera acum ca OS X El Capitan beta 3 este suficient de stabil pentru a fi oferit utilizatorilor obisnuiti in vederea testarii, insa nu trebuie sa uitati ca vorbim totusi despre o versiune beta a unui sistem de operare, deci ea nu va functiona chiar atat de bine precum va imaginati.

OS X El Capitan public beta va fi oferit doar persoanelor alese de catre compania Apple pentru a participa la programul public beta de testare a sistemului de operare, acestea urmand a primi un email cu link-ul de descarcare a imaginii pentru instalarea sa.

Desigur ca OS X El Capitan beta 3 poate fi instalat de oricine, iar OS X El Capitan public beta va avea exact aceeasi “soarta”, insa ramane doar ca imaginea oferita de catre compania Apple sa ajunga pe internet.

Pentru a va inscrie in programul de testare beta a iOS 9 va puteti inscrie in aceasta pagina.