Daca nu e un iPhone, nu e un iPhone! Apple lanseaza noi reclame pentru promovarea iPhone (Video)

Daca nu e un iPhoneDaca nu e un iPhone, nu e un iPhone! Acesta este mott-ul sub care compania isi promoveaza terminalele iPhone incepand de astazi, noi spoturi publicitare fiind publicate de catre cei din Cupertino pentru a aduce smartphone-urile in atentia utilizatorilor.

Primul clip video are rolul de a le demonstra potentialilor clienti ca 99% dintre posesorii de iPhone isi iubesc dispozitivele, rata de satisfactie foarte mare fiind mentinuta de catre compania Apple de-a lungul anilor prin design-urile si functiile oferite pentru clienti in ultimii ani.

Cel de-al doilea clip video prezinta povestea din spatele crearii design-ului si a componentelor terminalelor iPhone, cei de la Apple punand accent pe faptul ca ei controleaza intregul proes si utilizatorii au parte de o experienta foarte buna, nu asa cum se intampla in cazul smartphone-urilor Android.

Apple si-a facut in ultimele luni un obiectiv din a isi promova cat se poate de agresiv produsele prin diverse spoturi publicitare, iar cele de astazi intra in categoria celor lansate in trecut.

https://www.youtube.com/watch?v=3JnWCSyXLC8

https://www.youtube.com/watch?v=wl3PlrPq8sw