Tim Cook s-a intalnit cu Bill Gates si presedintii unor mari companii americane

Tim Cook Bill GatesTim Cook si vicepresedintele senior Apple, Eddy Cue, participa zilele acestea la conferinta Sun Valley impreuna cu presedintii unora dintre cele mai importante companii americane, dar si alti oameni importanti din industria IT din SUA.

In imaginea alaturata il puteti vedea pe Tim Cook dand mana cu Bill Gates, insa in urmatoarele imagini il vedeti alaturi de CEO-ul Pinterest, Ben Silbermann, dar si alaturi de CEO-ul companiei IBM, Ginni Rometty, cu aceasta din urma Cook avand o colaborare mult mai stransa.

Tim Cook si Eddy Cue au fost prezenti in trecut in cadrul evenimentului organizat in Sun Valley, iar impreuna cu ei au fost acolo si presedintii celor mai mari companii americane, diversi membri ai guvernului american fiindu-le alaturi, ministrul apararii al SUA fiind acum vazut.

In cadrul unor evenimente de acest gen presedintii companiilor au rolul de a discuta diverse aspecte ale colaborarilor dintre companiile pe care le conduc sau ar putea initia altele noi, unii dintre ei participand la conferinte si dand interviuri pentru jurnalistii prezenti.

Tim Cook Bill Gates 1

Avand in vedere ca Tim Cook este prezent la acest eveniment, ne putem astepta ca actualul CEO al Apple sa ofere noi detalii cu privire la viitorul companiei americane, asa ca ne asteapta cateva zile interesante in perioada imediat urmatoare.

Tim Cook Bill Gates 3