Toyota deruleaza cea mai tare campanie de siguranta rutiera folosind Siri (Video)

Toyota siguranta rutiera SiriFolosirea unui iPhone la volan este periculoasa, de aceea Apple a inventat un sistem numit Hey Siri, acesta permitandu-le soferilor sa comunice cu asistentul personal si sa controleze un iPhone fara a se uita efectiv la ecran in timp ce fac acest lucru.

Folosind Hey Siri, un utilizator poate activa asistentul personal Siri, iar cu ajutorul unor comenzi vocale poate controla aproape in totalitate iPhone-ul, poate trimite mesaje, efectua apeluri telefonice, cauta informatii pe internet si multe, multe altele, fara a-si lua ochii de la drum.

Pentru ca siguranta soferilor este importanta, cei de la Toyota s-au gandit sa le arate oamenilor cum pot utiliza cel mai corect un iPhone atunci cand conduc, astfel ca au creat o reclama radio prin care le-au dezactivat conexiunile de internet ale utilizatorilor.

Cei de la Toyota au creat o reclama radio prin care activau Siri prin functia Hey Siri si activau Airplane Mode, modul Avion, fara ca soferii sa isi dea seama ce se intampla daca erau atenti la drum si nu la ceea ce face asistentul, ideea in sine fiind inedita.

Desigur ca activarea modului avion implica si imposibilitatea de a mai efectua apeluri telefonice, asa ca probabil unii nu au fost chiar atat de entuziasmati de spot, insa sunt curios sa aflu ce parere aveti voi despre ceea ce a realizat, in premiera, Toyota.