Cydia in limba romana pentru iOS 8 jailbreak

Cydia in limba romanaCydia in limba romana pentru iOS 8 jailbreak poate fi utilizata de catre voi cu ajutorul unui mic pachet care afiseaza denumirile din interfata Cydia in limba romana pentru ca voi sa intelegeti mai usor ceea ce faceti cand o folositi.

Dupa cum puteti vedea si in imaginea alaturata, pentru Cydia in limba romana doar elementele text fixe din interfata de utilizator a Cydia vor fi traduse in limba romana, astfel ca textele pentru tweak-uri sau orice altceva ce este incarcat intr-un webview nu va fi modificat deoarece acest lucru nu este posibil.

In mod normal Cydia in limba romana nu este disponibila implicit pentru elementele din interfata de utilizator, astfel ca nu veti vedea nimic desi aveti setata limba romana ca implicita pentru sistemul de operare iOS 8, deci acest pachet va fi necesar pentru instalare dupa ce faceti jailbreak.

Cydia in limba romana pentru iOS 8 jailbreak

Pentru a instala Cydia in limba romana trebuie sa urmati instructiunile de mai jos :

  1. Asigurati-va ca aveti instalata aplicatia iFile.
  2. Descarcati pachetul pentru Cydia in limba romana de aici Folosind Safari.
  3. In pagina deschisa apasati butonul din partea superioara dreapta si alegeti optiunea Direct Download.
  4. Acum alegeti optiunea Open in iFile.
  5. In iFile alegeti optiunea Unarchiver daca este afisata alerta direct, in caz contrar accesati arhiva descarcata si alegeti optiunea Unarchiver.
  6. Acum apasati butonul Edit din partea dreapta sus a aplicatiei Cydia.
  7. Selectati fisierul Romanian.lproj si apasati butonul din partea dreapta jos.
  8. Selectati optiunea Copy/Link.
  9. Acum navigati catre : var / db / stash / _.NVxAQI(aceasta denumire ar putea fi diferita) / Applications /  Cydia.app.
  10. Apasat butonul Edit din partea dreapta sus.
  11. Acum apasati butonul din partea dreapta jos si alegeti optiunea Paste.

Dupa urmarea tuturor pasilor inchideti aplicatia Cydia, daca era deschisa in background, si deschideti-o iar, iar apoi veti vedea intreaga interfata in versiunea romana, acest pas fiind neecsar pentru a vedea modificarile.