WAChatsHeads aduce noi functii pentru WhatsApp Messenger

WAChatsHeadsWAChatsHeads este un tweak lansat in cursul noptii trecute pentru iPhone-urile care ruleaza sistemul de operare iOS 8, iar cu ajutorul sau putem implementa noi functii pentru aplicatia WhatsApp Messenger.

WAChatsHeads preia o idee implementata de catre compania Facebook in aplicatia pentru iPhone-uri si vorbim desigur despre celebrele chat heads care ne permiteau sa accesam o conversatie individuala de oriunde din interfata aplicatiei fara prea mult efort.

Compatible with iOS 8. WAChatsHeads bring chatHeads for WhatsApp giving a fast and flexible way to chat and see your conversation over any application is the best quickReply for WhatsApp. Working with WhatsApp version : 2.12.3. Configure options from Settings.

WAChatsHeads ne afiseaza scurtaturi pentru conversatii individuale in intreaga interfata a iOS, sau doar a aplicatiei WhatsApp Messenger, astfel ca putem accesa rapid oricare dintre aceste conversatii prin simpla apsare peste avatarul unui contact.

WAChatsHeads este disponibil pentru descarcare din Cydia la pretul de 1.5 dolari si este compatibil cu versiunea 2.12.3 a aplicatiei WhatsApp Messenger.