Messaging – cele mai bune aplicatii de mesagerie text

Messaging - cele mai bune aplicatii de mesagerieMessaging este o sectiune de aplicatii creata de catre compania Apple in App Store pentru iPhone, iPad si iPod Touch, iar in ea veti gasi cele mai bune aplicatii de mesagerie text disponibile in magazinul virtual.

Dupa cum probabil va imaginati deja, in sectiunea Messaging veti avea listate o multitudine de aplicatii care va permit sa intrati rapid in conversatii cu prietenii vostri, indiferent ce terminal mobil au acestia, avand in vedere ca aplicatiile sunt disponibile pe multiple platforme.

De la Facebook Messenger si pana la WhatsApp Messenger, BBM sau ooVoo, sectiunea listeaza o multitudine de aplicatii foarte populare in ultimii ani in magazinul virtual de aplicatii, astfel ca veti beneficia de aplicatii care au in spate o multitudine de aplicatii cu functii extrem de utile.

Avand in vedere ca de cateva saptamani de zile compania Apple a decis sa creeze aceste sectiuni doar cu jocuri alese de catre angajati ai sai si nu de catre un software, puteti fi siguri ca avem parte doar de recomandari foarte bune pentru jocuri in baza sectiunii in care sunt promovate.

Sectiunea Messaging este disponibila pentru accesarea urmand acest link.

3 COMENTARII

  1. […] Messaging &#8211. Cele mai bune aplicatii de mesagerie text | iDevice.ro Messaging &#8211. Cele mai bune aplicatii de mesagerie Messaging este o sectiune de aplicatii creata de catre compania Apple in App Store pentru iPhone, iPad si iPod Touch, iar in ea veti gasi cele mai bune aplicatii de mesagerie text disponibile in … Read more on iDevice.ro […]