Sing your heart out – cele mai bune aplicatii de karaoke pentru iPhone si iPad

Aplicatii karaoke iPhone si iPad

Sing your heart out este o sectiune de aplicatii publicata in App Store de catre compania Apple pentru a le oferi posesorilor de iPhone, iPad si iPod Touch-uri posibilitatea de a descoperi cele mai bune aplicatii de tip karaoke pe care le pot folosi in propriile terminale cand doresc sa cante.

De la Disney si pana la Smule, sectiunea contine cateva zeci de aplicatii disponibile de ceva vreme in App Store pentru posesorii de iPhone, iPad si iPod Touch-uri, majoritatea dintre ele fiind descarcate de catre zeci de milioane de persoane de pe intrega planeta pana acum.

In baza informatiilor oferite de catre dezvoltatorii acestor titluri, majoritatea aplciatiilor va ofera posibilitatea de a crea adevarate sesiuni de karaoke cu prietenii vostri atunci cand organizati o petrecere, conectarea unui iDevice la un sistem audio permitand utilizarea aplicatiei.

Avand in vedere ca de cateva saptamani de zile compania Apple a decis sa creeze aceste sectiuni doar cu jocuri alese de catre angajati ai sai si nu de catre un software, puteti fi siguri ca avem parte doar de recomandari foarte bune pentru jocuri in baza sectiunii in care sunt promovate.

Sectiunea Sing your heart out este disponibila pentru accesare din prima pagina a App Store.