Indulge afiseaza cele mai bune tweak-uri gratuite si platite din Cydia

IndulgeIndulge este un tweak disponibil de ieri pentru iPhone, iPad si iPod Touch-uri, el fiind creat in ideea de a afisa cele mai bune tweak-uri gratuite si platite disponibile in Cydia pentru terminalele noastre.

In imaginea alaturata puteti vedea modul in care afiseaza Indulge aceste pachete, structura fiind similara cu cea a App Store, top-ul fiind facut in baza numarului de achizitii sau descarcari pentru tipurile de tweak-uri din fiecare categorie, astfel ca veti putea descoperi cele mai bune pachete pe care le puteti instala.

Indulge inlocuieste intreaga pagina principala a aplicatiei Cydia cu lista de tweak-uri platite si gratuite, cate 20 de pachete fiind listate pentru utilizatori, astfel ca veti avea parte de o multitudine de pachete pe care le puteti instala pentru a imbunatati experienta de utilizare a iDevice-urilor.

Pentru ca Indulge inlocuieste intreaga pagina principala a Cydia, va trebui sa renuntati la ideea de a o mai vedea pe cea standard,a sta cel putin pana in momentul in care veti face o dezinstalare a tweak-ului din aplicatie, atunci lucrurile urmand a reveni la normal.

Indulge poate fi instalat din acest repo al Cydia : http://apt.steverolfe.com sau daca urmati acest link.