7 carcase ciudate pentru iPhone care reprezinta lumea in care traim

V-am prezentat pe acest blog diverse carcase ciudate pentru terminale iPhone, iar astazi continua seria “dezvaluirilor” de accesorii neobisnuite pentru produsele companiei Apple, 7 dintre carcasele de mai jos demonstrand cat de ciudata este lumea in care traim.

Majoritatea acestor carcase ciudate pentru terminale iPhone sunt produse in Asia, regiune in care utilizatorii au preferinte complet diferite in ceea ce priveste terminalele mobile si modul in care ele ar trebui sa arate, iar imaginile demonstreaza pe deplin acest lucru.

Stiu ca in Romania prea putine persoane ar cumpara vreodata vreuna dintre cele 7 carcase ciudate pentru terminale iPhone, iar daca cineva ar face imprudenta de a iesi cu asa ceva pe strada, atunci cu siguranta s-ar afla in mod nedorit in centrul atentiei tuturor.

Carcasa iPhone crustacee
Daca sunteti un fan al crustaceelor si vreti sa aveti iPhone-ul protejat in orice fel de conditii, atunci o carcasa de acest gen probabil va fi perfecta pentru voi.
Carcasa iPhone bacon si oua
Fie ca va este foame sau nu, carcasa pentru iPhone ce reprezinta in mic dejun american format din bacon si oua va atrage cu siguranta atentia oricui.
carcasa iPhone detonator
Daca nu aveti o carcasa pentru iPhone in forma de pistol, atunci poate una in forma de detonator pentru bombe v-ar atrage atentia, insa cu mentiunea ca ea nu trebuie utilizata in aeroporturi.
carcasa iPhone papuci de casa
Fie ca va plac iepurasii sau papucii de casa, in Asia exista o carcasa pentru fiecare fata, iar cele cu iPhone se pot “bucura” de una precum cea din imagine.
carcasa iPhone sailor moon
Fanele desenelor animate Sailor Moon au in Asia o carcasa speciala pentru terminalele iPhone, ea reprezentand costumatia binecunoscutului personaj.
carcasa iPhone aripioara de pui
Daca o carcasa de mic dejun nu va este pe plac, atunci poate una care reprezinta o aripioara prajita de pui va este utila in a nu trece neobservati pe strada.
carcasa iPhone vin si bere
La final avem o carcasa pentru cei carora le plac vinul ori berea, aceasta carcasa aratandu-le tuturor ca nu va este teama sa va promovati bauturile alcoolice preferate.

2 COMENTARII