Apple prezinta din nou progresul Apple Campus 2

Apple Campus 2 iulie 2015

Apple Campus 2 este viitorul sediu sediu al companiei americane, el fiind construit in momentul de fata in Cupertino, intregul proiect avand o valoare de peste 3 miliarde de dolari si un termen de finalizare pentru a doua jumatate a anului 2016, deschiderea urmand a avea loc tot atunci.

Imaginea de mai sus a fost publicata in cursul acestei zile de catre compania Apple pentru a ne arata cat de mult a evoluat constructia sediului sau si puteti vedea ca inelul format din cladirile principale incepe sa prinda cu adevarat forma dupa un an si jumatate de constructie.

Apple a concediat deja doi constructori si s-ar afla in intarziere cu procesul de constructie, costurile urmand a creste din cauza problemelor avute cu partenerii contractati pentru ridicarea Apple Campus 2, insa deocamdata nu se preconizeaza ca deschiderea va fi intarziata.

Apple Campus 2 este un proiect initiat de catre Steve Jobs, fostul CEO al companiei Apple punand mare accent pe dezvoltarea sa, Jony Ive fiind unul dintre cei care a lucrat la crearea design-ului unor cladiri, dar si al interiorului acestuia.