Majoritatea americanilor nu sunt interesati sa cumpere o masina Apple

americani interesati de masina AppleMasina Apple este unul dintre produsele pe care cei din Cupertino le vor lansa intr-un viitor nu chiar atat de indepartat, iar din momentul aflarii vestii privind existenta sa, proiectul a atras interes enorm in SUA si in diverse alte zone de pe glob.

Pentru a afla cat de interesati ar putea fi americanii detinatori de iPhone si posesori de masini sa cumpere o masina Apple, o agentie de analiza a pietei din SUA a facut un recent un studiu si rezultatele le aveti in imaginea de mai sus, ele fiind destul de impresionante.

Conform rezultatelor acestui studiu, 47% dintre posesorii de iPhone care detin o masina nu sunt interesati sa cumpere masina Apple, iar acest lucru nu este absolut deloc surprinzator, avand in vedere ca loialitatea fanilor Apple se limiteaza la produse mult mai ieftine.

Trecand acum de partea cealalta a “baricadei”, vedem ca 20% dintre posesorii de masini care detin un iPhone au un oarecare interes sa cumpere o masina, in timp ce 12% sustin ca exista sanse ca ei sa cumpere o masina, 10% sustinand ca exista sanse mari ca ei sa cumper eo masina.

In final ii avem pe cei care sustin ca vor cumpara aproape sigur o masina, ei reprezentand 11% din totalul participantilor la studiu, cifra fiind surprinzator de mare avand in vedere ca nimeni nu stie pretul unui asemenea produs, desi se speculeaza ca el va fi mare.

Conform creatorilor studiului, aproximativ 14.000 de persoane au raspuns intrebarilor lor, toate fiind din SUA si toate recenti posesori de masini, astfel ca vorbim despre date venite de la persoane cu putere financiara suficient de mare pentru a oferi un raspuns relevant.

Daca un studiu de acest gen ar fi facut in Europa sau Asia, cred ca rezultatele ar fi complet diferite, in principal din cauza pretului mare estimat pentru o asemenea masina, insa sunt curios ce parere aveti voi.