Un bust din aur al lui Steve Jobs motiveaza angajatii unei companii

Steve Jobs din aurSteve Jobs a fost unul dintre cei mai apreciati presedinti de companii de pe planeta, iar o companie din China s-a gandit ca ai sai angajati ar putea fi motivati sa munceasca mai mult dupa ce urmaresc noua creatie.

Compania este localizata in Shanhai, iar bustul este amplasat la intrarea in cladire unde angajatii isi folosesc card-urile pentru a obtine acces la birouri, astfel ca fiecare angajat vede zilnic bustul din aur al fostului CEO al companiei Apple.

Desi bustul din aur este cu siguranta impunator, problema in toata aceasta idee sta in filosofia de viata a lui Steve Jobs, acesta neavand vreun erou sau mentor, el avand obiceiul de a isi asuma munca altora si de a se lauda cu ea, asa ca probabil unii inteleg ironia de aici.

A Shanghai company has created a creepily accurate golden bust of Jobs to greet employees signing in for work. Chinese reports said the company hopes the bust “inspires in employees Jobs’s insistence on finding the best way to do something.” The bust shows a stoic Jobs—not the upbeat guy from iPhone unveilings—who appears disappointed and demanding.

Nu se stie cat a costat bustul din aur al lui Steve Jobs, nici daca angajatii au apreciat sau nu ideea companiei angajatoare, insa aceste lucruri conteaza mai putin din moment ce bustul din aur a fost realizat atat de bine si a atras atat de multa atentie din partea presei.

Acestea fiind spuse, sunt curios sa afli ce parere aveti voi in legatura cu acest bust.

Steve Jobs din aur 2

Steve Jobs din aur 3

Steve Jobs din aur 4