Game of Thrones: A nest of Vipers este prezentat intr-un nou trailer (Video)

Game of Thrones: A nest of VipersGame of Thrones: A nest of Vipers urmeaza sa fie lansat pentru iPhone, iPad si iPod Touch-uri in perioada urmatoare, iar astazi avem ocazia de a vedea o serie noua de imagini si un trailer pentru viitorul titlu al Telltale Games.

Avand denumirea A nest of Vipers, Episodul 5 din 6, al Game of Thrones promite sa ne ofere o actiune cel putin la fel de antrenanta precum episoadele anterioare lansate pentru platforma iOS, astfel ca vom avea parte de o experienta extrem de interesanta dupa lansarea sa.

Game of Thrones: A nest of Vipers este programat pentru lansare in cursul saptamanii viitoare in App Store si dupa cum probabil va imaginati deja, el le va aduce in prim-plan pe celebrele personaje ale seriei de carti Game of Thrones, ecranizate si in serialul cu acealsi nume.

Game of Thrones: A nest of Vipers va fi penultimul episod din seria de update-uri pe care Telltale Games intentioneaza sa le lanseze pentru platforma iOS, astfel ca pana la sfarsitul anului ar trebui sa avem un joc cu o poveste completa de care va puteti bucura.

Game of Thrones: A nest of Vipers va fi oferit prin jocul Game of Thrones disponibil in App Store si va necesita achizitionat printr-un in-ap purchase ce va fi oferit de catre dezvoltatori.