Cum vad concertul Robbie Williams Online pe Telekom TV ?

vezi concert Robbie Williams onlineConcertul Robbie Williams va fi transmis online pe Telekom TV in aceasta seara pentru nu mai putin de 50.000 de persoane care s-au inregistrat sau urmeaza sa se inregistreze pentru a avea un “bilet” virtual la cel mai important concert al anului.

Conform celor de la Telekom, puteti vedea concertul Robbie Williams online pe Telekom TV chiar daca sunteti sau nu client al operatorului de telefonie mobila, iar acest lucru va permite sa urmariti reprezentantia celebrului artist chiar daca sunteti acasa, ori la distanta si folositi sau nu serviciile Telekom.

Pentru a vedea concertul Robbie Williams online pe Telekom TV in conditii cat mai bune este indicat sa ai o conexiune de internet puternica pentru a avea un stream fluid, deci un minim de 20 Mbps este indicat pentru a putea urmari toata reprezentatia fara probleme.

Urmareste concertul Robbie Williams online pe Telekom TV

Pentru a putea urmari concertul Robbie Williams online pe Telekom TV trebuie mai intai sa ai un cont inregistrat in platforma Telekom, iar acest lucru il puteti face din aceasta pagina, o adresa de email si datele voastre reale fiind necesare impreuna cu un numar de telefon valid.

Dupa ce v-ati inregistrat un cont in platforma Telekom, pentru a urmari concertul Robbie Williams online pe Telekom TV va trebui sa confirmati inregistrarea contului prin accesarea adresei de email pe care ati facut inregistrarea, acolo urmand a fi trimis un link pentru validare.

Dupa validare va trebui sa intrati in contul vostru si pentru a urmari concertul Robbie Williams online pe Telekom TV va trebui sa activait optiunea TELEKOM TV WEB & MOBILE care va ofera acces la sectiunea unde veti avea disponibil stream-ul live de la concert.

In final va trebui sa apasati butonul Rezerva Bielt care in final va va permite sa urmariti concertul Robbie Williams online pe Telekom TV la data la care el va incepe, insa inainte de asta veti primi o confirmare care va va spune ca veti avea un “loc” virtual pentru a vedea concertul.

Dupa ce biletul vostru virtual a fost rezervat, veti putea urmari concertul Robbie Williams online pe Telekom TV prin platforma telekomtv.ro, din aplicatia Telekom TV sau prin canalul Dolce Info, asta daca aveti servicii de televiziune ale Telekom.