UPDATE: Castigatorii – Castiga 10 bilete pentru concertul Robbie Williams in Romania (CONCURS)

Poster Concert Robbie Williams17 iulie, data la care cel mai important concert al anului are loc in Romania, Robbie Williams fiind invitat pentru a concerta la Bucuresti in fata zecilor de mii de fani care s-au grabit sa cumpere biletele puse in vanzare cu multe luni in urma.

Concertul Robbie Williams este organizat in Romania de catre operatorul de telefonie mobila Telekom, artistul fiind atat de asteptat in tara noastra incat nu mai putin de 21.500 de bilete au fost vandute in primele 11 minute de la punerea acestora in vanzare.

Robbie Williams este un om al recordurilor, iar asta deoarece pentru turneul Close Encounters el a intrat in Cartea Recordurilor, nu mai putin de 1.6 milioane de bilete fiind vandute catre fanii sai in prima zi de la punerea lor in vanzare.

Pentru ca vorbim despre cel mai important concert al anului in Romania si pentru ca Telekom stie ca iDevice.ro are multi fani Robbie Williams, astazi va ofer posibilitatea de a castiga 5 bilete duble la concertul care va avea loc in data de 17 iulie la Bucuresti.

5 persoane norocoase vor castiga cate 2 bilete pentru a participa la concert, insa inainte de asta trebuie sa respectati cu strictete regulamentul de participare la concurs.

Cei de la Telekom m-au provocat sa va arat cat de #fanRobbie sunt eu, insa eu va cer ceva mai simplu pentru a va oferi posibilitatea cat mai multora dintre voi de a participa si a castiga unul dintre bilete.

Pentru a participa la concurs trebuie sa urmezi toti pasii de mai jos :

  • da un SHARE public acestui articol pe Facebook (NU LIKE deoarece nu se inregistreaza) sau un tweet pe Twitter folosind butoanele dedicate in articol;
  • lasa un comentariu cu textul Particip la acest articol si te rog sa folosesti o adresa de email valida pentru a putea fi contactat in vederea livrarii biletului in cazul in care castigi.

Castigul tau poate fi anulat daca :

  • nu ai dat SHARE public sau Tweet acestui articol pe profilul tau de Facebook sau profilul Twitter, acest element urmand a fi verificat dupa alegerea castigatorului;
  • ai publicat mai mult de 1 comentariu la acest concurs.

Concursul se incheie pe data de 03.07.2015 la ora 23:59, dupa care in weekend vor fi extrasi cei 5 castigatori.

UPDATE: Potentialii castigatori sunt : Marian BarbuAlexandra Fecioru, AlexMarian2k4Simona Criste.

Cei 5 potentiali castigatori au fost contactati(la adresele de email utilizate pentru comentarii) pentru a li se valida participarea la concurs. In cazul in care se va constata ca nu au fost indeplinite conditiile de participare, sau ca potentialul castigator nu raspunde in termen de 24 de ore de la contactare, biletele atribuite lui vor fi redistribuite catre una dintre celelalte 2 “rezerve”.

castigatori

Urmatoarele 2 persoane sunt “rezerve” pentru castigatori si unul sau mai multe bilete le pot fi atribuite in cazul in care un potential castigator principal a fost descalificat sau nu raspunde email-ului de contact. Cele 2 “rezerve” sunt : Miron LaurentiuCatalin Vasile.

UPDATE 2: Marian2k4 a fost descalificat pentru nerespectarea regulamentului, astfel ca Miron Laurentiu a fost desemnat castigatorul celui de-al cincilea biletu, restul celor 4 potentiali castigatori fiind validati.

268 COMENTARII