AlertClose aduce noi optiuni pentru inchiderea aplicatiilor in iOS 8

AlertCloseAlertClose aduce noi optiuni pentru inchiderea aplicatiilor in iOS 8, tweak-ul fiind lansat in Cydia in cursul noptii trecute pentru a oferi in sfarsit noi optiuni de control al aplicatiilor din app switcher.

In imaginea alaturata puteti vedea exact ce implementeaza tweak-ul, el oferind un buton care ne permite sa inchidem o aplicatie, sa o repornim sau sa inchidem complet app switcher-ul fara a afecta vreo aplicatie.

AlertClose afiseaza o alerta in momentul in care incercam sa inchidem o aplicatie folosind un swipe normal peste aplicatia afisata acolo, deci in loc sa fie inchisa automat, ea va ramane deschisa, dar vom avea afisate optiunile din imagine, inclusiv cea de a anula inchiderea sa.

IOS 8+ compatibility. Display an alert with option to close application, relaunch application and dismiss switcher when you try to swipe application up through application switcher. If the alert display comes underneath the application in the application switcher, respring your device. No Options to Configure.

AlertClose este disponibil pentru descarcare gratuita din repo-ul BigBoss al Cydia.