Samsung Galaxy Tab S2 este mai subtire decat iPad Air 2

Samsung Galaxy Tab S2Doua modele noi ale Samsung Galaxy Tab S2 au fost lansate de catre compania Samsung in cursul zilelor trecute si vorbim despre doua tablete noi care au specificatii impresionante pentru un produs de acest gen.

Samsung a lansat o tableta Samsung Galaxy Tab S2 cu ecran de 8 inch si o tableta Samsung Galaxy Tab S2 cu ecran de 9.7 inch, ambele produse ale celor din Coreea de Sud avand o grosime de doar 5.6 milimetri, cu 0.5 milimetri mai subtiri decat tableta iPad Air 2 a Apple.

In ceea ce priveste specificatiile, cele doua modele ale Samsung Galaxy Tab S2 ruleaza Android 5.0 Lollipop, au la baza un procesor octa-core cu nuclee tactate la 1.3 GHz si 1.9 GHz, 3 GB RAM, camera principala de 8 megapixeli si camera frontala de 2.1 megapixeli.

Practic noile tablete Samsung Galaxy Tab S2 sunt interesante din toate punctele de vedere, insa ceea ce conteaza cel mai mult este experienta de utilizare pe care ele o ofera, insa ramane de vazut daca utilizatorii vor fi multumiti de ceea ce ofera ele fata de tabletele iPad.

Samsung Galaxy Tab S2 5

Desi in ultimii ani vanzarile de tablete au scazut constant, prin Samsung Galaxy Tab S2 compania Samsung continua sa le ofere utilizatorilor noi motive sa cumpere tablete, iar asta in timp ce Apple nu a mai lansat o tableta iPad noua de foarte mult timp.

Samsung Galaxy Tab S2 urmeaza sa concureze cu iPad Air 2 si iPad Mini 3 in momentul de fata, insa daca Apple va lasa iPad Mini 4 sau iPad Air 3 pe piata in cursul acestui an, atunci aceasta va fi principala lor concurenta in ochii utilizatorilor dupa lansarea oficiala.

Samsung Galaxy Tab S2 2

Samsung Galaxy Tab S2 3

Samsung Galaxy Tab S2 4