Steve Jobs: The Man in the Machine trailer prezinta binele si raul facute de Steve Jobs (Video)

Steve Jobs man machineSteve Jobs: The Man in the Machine trailer a fost lansat in cursul acestei seri pentru filmul cu acelasi nume, in el fiind prezentat binele si raul facut de catre Steve Jobs in perioadele sale de CEO al companiei Apple.

Documentarul Steve Jobs: The Man in the Machine urmeaza sa fie lansat in cinematografe in perioada urmatoare, el fiind prexentat acum cateva luni in cadrul SXSW 2015, atunci angajatii companiei Apple parasind sala in care filmul a fost difuzat pentru cei prezenti.

Diversi oameni din conducerea companiei Apple au criticat documentarul Steve Jobs: The Man in the Machine, pentru modul incorect in care sunt prezentate anumite momente din viata fostului CEO al companiei, regizorul Alex Gibney fiind suficient de curajos pentru a arata si binele si raul facute de catre Steve Jobs.

Daca veti urmari trailerul de mai jos pentru documentarul Steve Jobs: The Man in the Machine veti intelege de ce anumite persoane apropiate lui Steve Jobs au fost indignati sa vada o asemenea prezentare a fostului lor prieten, insa multe lucruri sunt 100% adevarate.

Documentarul Steve Jobs: The Man in the Machine urmeaza sa fie lansat in cinematografe in data de 4 septembrie, insa pana atunci ramane doar sa vedem ce alte informatii cu privire la el vor mai aparea. Daca nu puteti vedea filmul pe iOS, incarcati aceasta pagina cu un browser capabil sa redea continut flash.