OS X El Capitan public beta 3 a fost lansat

OS X El Capitan public beta 3 featOS X El Capitan public beta 3 a fost lansat in aceasta seara de catre compania Apple, noua versiune a sistemului d eoperare venind la doar cateva zile distanta dupa ce un nou beta build al OS X El Capitan a fost lansat pentru dezvoltatori.

Daca in cazul versiunii beta oferite dezvoltatorilor am avut o lista de schimbari, in cazul OS X El Capitan public beta 3 nu exista mentiuni cu privire la schimbarile pe care utilizatorii obisnuiti le vor vedea sau resimti dupa ce vor instala aceasta versiune a sistemului de operare.

OS X El Capitan public beta 3 poate fi instalat prin sistemul Software Update de catre utilizatorii care au avut o versiune anterioara public beta a OS El Capitan, insa daca nu ati mai instalat vreo versiune beta publica pana atunci, atunci prin aceasta pagina o puteti face chiar acum.

2 COMENTARII

  1. Salut
    Am si eu o nelamurire. De ce nu imi recunoaste parola cand deschid laptopul? Dupa prima, a doua, a patra…incercare, abia atunci merge. Care e faza? E un macbook pro 2015 cu os x yosemite 10.10.4
    Multumesc