Saptamana Apple – reduceri la iPhone, iPad si Mac-uri

saptamana AppleSaptamana Apple aduce reduceri la iPhone, iPad si Mac-uri pentru toti cei interesati sa cumpere acum un produs al companiei americane, cel mai mare magazin online din Romania deruland-o in aceasta pagina din cursul acestei dimineti.

Incepem cu terminalele iPhone care beneficiaza de reduceri de pana la 500 de lei in cazul anumitor modele si aici vorbim atat despre recent lansatele iPhone 6 sau iPhone 6 Plus, cat si despre modelele lansate in anii trecut de catre compania Apple pentru utilizatorii sai de pe glob.

In cazul tabletelor iPad vorbim despre reduceri de pana la 1200 LEI pentru anumite modele disponibile in oferta celui mai mare magazin online din Romania, promotia oferindu-va posibilitatea de a cumpara o tableta la un pret foarte bun in momentul de fata pentru Romania.

In cazul Mac-urilor, vorbim despre reduceri de pana la 1500 LEI pentru anumite modele aflate in oferta magazinului, in campania de reduceri fiind incluse aproape toate modelele de calculatoare ale celor de la Apple, de la Mac Mini si pana la cele mai recente modele ale iMac.

Pentur iPod-uri vorbim despre reduceri de pana la 15% in cazul majoritatii modelelor aflate in oferta magazinului, astfel ca veti beneficia de o reducere maxima de 200 de lei in cazul modelelor de top, iPod Touch-urile facand si ele parte din aceasta campanie.

In final raman accesoriile Apple pentru diversele produse disponibile in oferta magazinului, iar aici includem si castile Beats, reducerile fiind de cateva zeci de procente sau pana la cateva sute de lei, totul in aceasta pagina.