Amenzi Rutiera – aplicatia pentru iPhone care detaliaza amenzile rutiere

Amenzi RutieraAmenzi Rutiera este o aplicatie pentru iPhone si iPod Touch dezvoltata de catre un roman pentru toti soferii care sunt interesati sa afle rapid ce tipuri de contraventii sunt pedepsite de catre legislatia rutiera si in ce cuantum.

Conform dezvoltatorului aplicatiei Amenzi Rutiera, in cazul in care ati comis o contraventie si sunteti eventual opriti de catre politie, veti avea la indemana o aplicatie care va va permite sa vizualizati rapid textul de lege care pedepseste contraventia si ce fel de amenda riscati si cate puncte d epenalizare puteti primi.

Mai mult decat atat, aplicatia listeaza si infractiunile rutiere care sunt pedepsite de codul penal, iar daca se intampla sa trebuiasca sa conduceti un autovehicul mare, atunci puteti afla daca puteti face acest lucru cu categoria pentru care ati primit permisul de conducere.

Aplicatia Amenzi Rutiera se adreseaza agentilor de politie, elevilor scolii de politie, instructorilor auto, dar in special conducatorilor auto. Vezi ce amenda primesti, cate puncte de penalizare sunt prevazute, pentru ce se retine permisul de conducere si pentru ce nu se retine, citeste cand se aplica alte masuri complementare sau tehnico-administrative.
Calculeaza-ti amenda instant, sau verifica daca ai fost sanctionat conform legii.

Vezi ce infractiuni sunt prevazute in Codul Penal referitor la siguranta circulatiei pe drumurile publice, sau de ce categorie de permis ai nevoie pentru a conduce anumite autovehicule sau ansambluri de autovehicule.

Aplicatia Amenzi Rutiera a fost lansata saptamana trecuta in App Store, deci informatiile de legislatie sunt “la zi”, astfel ca va puteti baza pe ele, cel putin deocamdata, in cazul in care veti fi vreodata amendati de catre politie pentru orice contraventie comiteti.

Aplicatia Amenzi Rutiera este disponibila pentru DESCARCARE din App Store urmand acest link.