Prima Pagina iOS 8.4.1 iOS 8.4.1 beta 2 a fost lansat de Apple!

iOS 8.4.1 beta 2 a fost lansat de Apple!

iOS 8.4.1 beta 2iOS 8.4.1 beta 2 a fost lansat de catre compania Apple cu doar cateva minute in urma pentru dezvoltatorii posesori de iPhone, iPad si iPod Touch-uri care au instalat o versiune anterioara a iOS 8.4.1 si nu numai.

Prima versiune beta a iOS 8.4.1 a fost lansata de catre compania Apple cu aproximativ 2 saptamani in urma si atunci nu am aflat ce anume aduce nou aceasta actualizare pentru iDevice-urile noastre, iar deocamdata compania Apple nu a publicat vreo lista de noutati in portalul dedicat dezvoltatorilor.

In iOS 8.4.1 beta 1 nu a fost descoperita vreo schimbare notabila implementata de catre compania Apple si e putin probabil ca iOS 8.4.1 beta 2  sa acunda vreun secret important care sa ne ofere o experienta de utilizare mai buna pentru terminale, sau vreo functie extraordinara.

S-a speculat ca iOS 8.4.1 a fost creat doar pentru a bloca solutia de jailbreak iOS 8.1.3 – iOS 8.4, insa pana acum nimeni nu a confirmat sau infirmat faptul ca Apple ar fi reusit sa faca acest lucru, asa ca deocamdata nu avem absolut nimic nou confirmat pentru aceasta actualizare.

Daca Apple nu se va grabi sa actualizeze solutia de jailbreak cu lansarea iOS 8.4.1, atunci probabil vorbim despre rezolvarea vreunor probleme ale Apple Music sau cine stie ce altceva, insa mai multe vom afla abia cand actualizare va fi disponibila, desi nimeni nu stie cand se va intampla acest lucru.

  • Pingback: OS X 10.10.5 beta 2 a fost lansat | iDevice.ro()

  • Adrian

    Zaone am o problema cu un iphone 5 cu ios 8.3 pe el,mai exact cu cablul de incarcare.Nu imi suporta niciun fel de cablu fake ,am incercat 10 tipuri de cabluri si niciunul nu se incarca,nu imi apare nici macar avertismentul ala ca nu e suportat,pur si simplu il bag in telefon si nu face nimic ,nu scoate nicun sunet,nimic.Nu telefonul e de vina pentru ca se incarca cu cablul original,am avut unul si mi s-a rupt.Ai mai intalnit problema asta? ce pot face? in afara de a cumpara unul original care costa mult.Multuimesc