iOS 8.4.1 beta 1 a fost lansat!

iOS 8.4.1 beta 1iOS 8.4.1 beta 1 a fost lansat pentru iPhone, iPad si iPod Touch cu doar cateva minute in urma de catre compania Apple, noua versiune a sistemului de operare venind la doar doua saptamani distanta de lansarea iOS 8.4 impreuna cu Apple Music.

iOS 8.4.1 beta 1 este lansat cel mai probabil pentru a rezolva diverse probleme de functionare ale sistemului de operare, dar poate si pentru a bloca solutia de iOS 8.4 jailbreak lansata de catre echipa de hackeri chinezi TaiG, insa acest lucru va fi confirmat ori infirmat de catre ei in cursul acestei zeri.

Lansarea iOS 8.4.1 beta 1 vine ca o surpriza majora avand in vedere ca avem iOS 8.4 de doar doua saptamani, niciun zvon privind aparitia acestei versiuni beta neaparand pe vreun canal neoficial, asa ca Apple a tinut bine „ascuns” secretul lansarii sale.

Avand in vedere ca iTunes 12.2.1 lansat aseara afecteaza solutia de jailbreak iOS 8.4 a celor de la TaiG, nu este exclus ca iOS 8.4.1 beta 1 sa fie lansat pentru a finaliza procesul de inchidere al vulnerabilitatilor care au fost folosite pentru aceasta solutie de jailbreak.

Separat de posibila blocare a solutiei de jailbreak iOS 8.4, iOS 8.4.1 beta 1 ar putea rezolva diverse probleme de functionare ale Apple Music si ar putea aduce functii noi pentru acest serviciu, asta deoarece nicio alta functie nu a fost zvonita pentru lansare pana acum.

Acestea fiind spuse, pe masura ce apar informatii noi privind noutatile iOS 8.4.1 beta 1, va voi anunta.

Articolul precedentApple a fost actionata in judecata din cauza iWatch
Articolul următorOS X 10.10.5 beta 1 a fost lansat
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.