iOS 8.4.1 beta 1 a fost lansat!

iOS 8.4.1 beta 1iOS 8.4.1 beta 1 a fost lansat pentru iPhone, iPad si iPod Touch cu doar cateva minute in urma de catre compania Apple, noua versiune a sistemului de operare venind la doar doua saptamani distanta de lansarea iOS 8.4 impreuna cu Apple Music.

iOS 8.4.1 beta 1 este lansat cel mai probabil pentru a rezolva diverse probleme de functionare ale sistemului de operare, dar poate si pentru a bloca solutia de iOS 8.4 jailbreak lansata de catre echipa de hackeri chinezi TaiG, insa acest lucru va fi confirmat ori infirmat de catre ei in cursul acestei zeri.

Lansarea iOS 8.4.1 beta 1 vine ca o surpriza majora avand in vedere ca avem iOS 8.4 de doar doua saptamani, niciun zvon privind aparitia acestei versiuni beta neaparand pe vreun canal neoficial, asa ca Apple a tinut bine “ascuns” secretul lansarii sale.

Avand in vedere ca iTunes 12.2.1 lansat aseara afecteaza solutia de jailbreak iOS 8.4 a celor de la TaiG, nu este exclus ca iOS 8.4.1 beta 1 sa fie lansat pentru a finaliza procesul de inchidere al vulnerabilitatilor care au fost folosite pentru aceasta solutie de jailbreak.

Separat de posibila blocare a solutiei de jailbreak iOS 8.4, iOS 8.4.1 beta 1 ar putea rezolva diverse probleme de functionare ale Apple Music si ar putea aduce functii noi pentru acest serviciu, asta deoarece nicio alta functie nu a fost zvonita pentru lansare pana acum.

Acestea fiind spuse, pe masura ce apar informatii noi privind noutatile iOS 8.4.1 beta 1, va voi anunta.

11 COMENTARII

  1. @Claudiu: tu ai idee cat de cat de cum functioneaza treburile cu aceste beta-uri? ai mai urmarit pana acum vreodata asta? stii despre ce e vorba? cunosti ce presupune? stii macar ca saptaman trecuta s-a facut public un beta? cat de des ai vrea tu sa iti dezvaluie apple beta-urile? esti constient?

  2. de ce am lag cand dau in jos la search pe toate telefoanele si versiunile de ios am avut.. la ceilalti nu este lag ,la alte telefoane,dc numai la mine?

  3. Pariez că la Apple, în cadrul departamentului Software Engineering, echipa care se ocupă de iOS development include câțiva angajați care se ocupă special cu analiza vulnerabilităților care fac posibil JB 😀

    Și mai pariez și faptul că developer-ii ăștia au mult tare de lucru imediat cum apare câte o soluție de JB :)))

    Încerc să-mi imaginez fața lui Federighi când aude că iar au spart băieții răi frumusețe de iOS :)))

  4. Scuze ca sunt oarecum offtopic, dar vreau sa adresez si eu o intrebare: as vrea sa fac un downgrade de la 8.4 la 8.3 pe un iphone 5s. Am Shsh salvate cu tiny, dar nu ma descurc cu versiunea asta pe care o au acum si nu am timp ca odinioara sa mai fiu autodidact. Ma poate ajuta cineva cu cativa pasi simpli? Sau cum as putea sa gasesc vreun tutorial pentru ca eu nu am gasit niciunul. Multumesc anticipat si numai bine!