Amici – o tema colorata pentru iPhone

AmiciAmici este o tema lansata in cursul noptii trecute in Cydia pentru terminalele iPhone si iPod Touch care ruleaza sistemul de operare iOS 8 al companiei Apple, iar cu ajutorul sau putem implementa o modificare majora pentru iDevice-uri.

In imaginea de mai sus puteti vedea modificarea pe care o poate oferi Amici dupa instalare in terminalele iPhone si iPod Touch, dezvoltatorul sau creand nu mai putin ed 180 de iconite speciale pentru aplicatiile terte si native disponibile in dispozitivele utilizatorilor.

An Amici Prism is a type of a compound prism that spreads out incident white light into a spectrum but produces no deviation of the central color of the dispersed beam. Amici currently themes: 180+ Icons, Control Center, The Respring Logo. Amici supports all iPhones and iPods with Retina Display and mostly supports iPhone 6+.

Din pacate Amici nu are disponibila vreo interfata speciala pentru vreuna dintre aplicatiile native, nici iconite pentru meniuri, iar daca sunteti interesati de ea, o puteti descarca din repo-ul ZodTTD & MacCiti al Cydia.