Ecranul iPhone 6S apare in noi imagini

ecran iPhone 6SEcranul iPhone 6S a aparut in noi imagini in cursul anului trecut, componenta pentru viitorul smartphone al celor de la Apple dezvaluind o modificare importanta pe care cei din Cupertino o vor implementa.

Mai exact, aceste imagini cu ecranul iPhone 6S vin cu o confirmare a faptului ca grosimea viitorului dispozitiv urmeaza sa fie de 7.1mm si nu de 6.9mm precum in cazul iPhone 6, aceleasi date fiind oferite in cursul serii trecute cand am vazut imagini cu sistemul Force Touch al iPhone 6S.

Aceste imagini cu ecranul iPhone 6S au fost preluate dintr-o fabrica a celor de la Foxconn, acesta fiind principalul producator de iPhone-uri pentru compania Apple, majoritatea imaginilor cu diverse componente ale noilor terminale iPhone venind de la angajatii acestei companii.

Desi ecranul iPhone 6S va avea Force Touch integrat, acesta nu este vizibil in exteriorul dispozitivului, sistemul fiind implementat cu ajutorul unui chip montat in panoul tactil, iar imaginile aparute aseara ni l-au prezentat pentru prima oara inaintea lansarii produsului.

ecran iPhone 6S 1

Separat de Force Touch, ecranul iPhone 6S ar urma sa ramana neschimbat, iar din exterior design-ul panoului frontal al iPhone 6S nu dezvaluie vreo modificare facuta de catre compania Apple, asa ca privit din fata iPhone 6S va arata exact precum iPhone 6 lansat anul trecut.

Observati ca ecranul este in continuare curbat spre exteriorul carcasei, ca Touch ID-ul este implementat in exact acelasi mod, camera frontala si senzorul de proximitate aratand exact precum cele folosite de catre compania Apple in iPhone 6 si iPhone 6 Plus anul trecut.

Ecranul iPhone 6S va avea in continuare 4.7 inch si rezolutie de 1334 x 750 pixeli, compania Apple dorind sa pastreze totul intact pentru aceasta actualizare a iPhone, astfel ca dezvoltatorii nu vor mai fi nevoiti sa isi actualizeze aplicatiile, iar noi nu va trebui sa trecem printr-o noua schimbare de diagonala si dimensiuni ale terminalului.