iPhone 6S – ecranul cu Force Touch apare in primele imagini

iPhone 6S ecran Force TouchEcranul cu Force Touch al iPhone 6S apare in primele imagini multumita unei surse asiatice din cadrul unui partener al companiei Apple, iar in acest articol il puteti in toata “splendoarea” sa inainte de a il utiliza din toamna.

Zilele trecute v-am spus ca ecranul cu Force Touch al iPhone 6S a intrat in productie in cadrul fabricilor partenerilor companiei Apple, iar multumita initierii acestui proces putem vedea si noi pentru prima oara aceasta componenta care va fi utilizata inclusiv in iPhone 6S Plus.

Desi la o prima vede panoul frontal cu panoul tactil si ecranul iPhone 6S si iPhone 6S Plus par a fi identice cu cele ale iPhone 6 si iPhone 6 Plus, insa in imaginea de mai sus puteti vedea un dreptunghi care nu exista in aceste componente pentru vechile terminale ale celor de la Apple.

Practic acel dreptunghi din ecranul iPhone 6S si iPhone 6S Plus are integrat sistemul Force Touch pe care Apple il ofera deja in Apple Watch si unele MacBook-uri, el urmand a ne oferi o multitudine de functii noi incepand din momentul in care terminalele vor fi lansate.

iPhone 6S ecran Force Touch 1

Pentru cei dintre voi care inca nu stiu ce functionalitate ofera sistemul Force Touch care va fi integrat in iPhone 6S si iPhone 6S Plus, ei bine vorbim despre capacitatea de a distinge apasarile puternice de cele usoare facute pe ecrane si de a actiona diverse functii.

In iOS 9 compania Apple a implementat cateva functii de productivitate pentru aplicatiile din suita iWork si a implementat cateva functii pentru tastatura care pot fi controlate prin Force Touch pe iPhone 6S si iPhone 6S Plus, astfel ca vom avea parte de o schimbare interesanta.

iPhone 6S ecran Force Touch 2

Aceste imagini cu ecranul iPhone 6S par sa confirme fara dubiu faptul ca sistemul Force Touch va fi integrat in acest dispozitiv si in iPhone 6S Plus, iar acum ramane de vazut doar cat de utile vor fi functiile care il vor acompania in iOS 9.