Angry Birds 2 a inregistrat 10 milioane de descarcari in 3 zile

angry bird 2 10 milsAngry Birds 2 a fost lansat la sfarsitul saptamanii trecute in App Store si noul joc al companiei finlandeze Rovio se dovedeste a fi un adevarat succes, compania anuntand faptul ca el a fost descarcat de 10 milioane de ori in doar 3 zile.

Cifra initial de descarcari era de 1 milion in doar 12 ore, insa iata ca ea a crescut de 10 ori in urmatoarele 60 de ore dupa lansarea titlului, semn ca foarte multa lume este interesata sa il incerce pe propriile terminale mobile, cifrele fiind cu adevarat impresionante.

La o asemenea realizare a contribuit nu doar interesul foarte mare al utilizatorilor, ci si faptul ca Rovio a apelat la diverse servicii terte de promovare a jocului sau, unii utilizatori primind diverse recompense pentru a descarca aplicatia finlandezilor din App Store.

Servicii de acest gen exista de ani de zile si ele le ofera utilizatorilor posibilitatea de a instala aplicatii pentru a primi in schimb puncte pe care le pot transforma in gift card-uri sau sume de bani, cei de la Rovio bazandu-se serios pe un asemenea serviciu acum.

Combinand toate aceste medii de promovare, Angry Birds 2 se dovedeste a fi un hit, insa ramane de vazut cum se va descurca in momentul in care Rovio nu va mai plati pentru promovarea sa.