Apple Music va face parte din abonamentele multor operatori de telefonie mobila

Apple Music abonament telefonie mobilaSaptamana trecuta un operator de telefonie mobila a inclus Apple Music intr-o lista de servicii de streaming audio care vor beneficia de trafic de internet gratuit in reteaua sa, iar acum aflam de un al doilea operator care ia Apple Music in seama.

Telstra, cel mai mare operator de telefonie mobila din Australia, a lansat o noua oferta pentru actualii si viitorii sai clienti, oferindu-ne Apple Music gratuit timp de 12 sau 24 de luni la achizitionarea terminalului impreuna cu anumite abonamente de telefonie mobila.

Aceasta este prima oara cand Apple Music intra in oferta unui operator intr-un asemenea format si includerea sa indica faptul ca Apple urmeaz asa permita activarea si plata Apple Music direct in abonamentele de telefonie mobil, fara a mai obliga utilizatorii sa aiba un card atasat unui Apple ID.

Apple si Telstra colaboreaza pentru a transfera informatii despre abonati din serverele operatorului in cele ale Apple si de a le interconecta pentru a oferi Apple Music gratuit, clientilor Telstra si aceeasi oferta va fi disponibila inclusiv pentru multi alti operatori de telefonie mobila.

Avand in vedere ca unii operatori au deja parteneriate incheiate cu Spotify, Pandora, Deezer si multe alte servicii locale sau internationale, va fi interesant de vazut cati parteneri va reusi Apple sa convinga pentru a oferi serviciul sau, insa cu siguranta multi vor fi interesati.

Acestea fiind spuse, cu ajutorul operatorilor de telefonie mobila Apple va face Apple Music si mai popular, insa aceasta nu va fi singura metoda de a promova serviciul.