Prima Pagina Noutati Samsung a ieftinit Galaxy S6 si Galaxy S6 Edge cu 100 de...

Samsung a ieftinit Galaxy S6 si Galaxy S6 Edge cu 100 de euro

Samsung Galaxy S6 EdgeSaptamana trecuta v-am spus ca Samsung urmeaza sa reduca preturile Samsung Galaxy S6 si Samsung Galaxy S6 Edge, iar acest lucru s-a intamplat ieri, compania coreeana reducand cu 100 de euro preturile terminalelor sale in lumea intreaga.

Desi Samsung Galaxy S6 si Samsung Galaxy S6 Edge au fost lansate acum doar patru luni de zile, acum cei de la Samsung au aplicat o reducere substantiala pentru ambele modele in ideea de a isi creste profitul, dar si pentru a pregati lansarea altor modele.

Ieftinirea Samsung Galaxy S6 si Samsung Galaxy S6 Edge este vizibila deocamdata doar in anumite zone de pe glob, dar acest lucru este temporar deoarece in toate tarile in care terminalele sunt vandute vom vedea o ieftinire cu acelasi cuantum, astfel ca toti cei care doreau un asemenea produs, il pot cumpara la reducere.

Pentru ca Samsung Galaxy S6 si Samsung Galaxy S6 Edge nu s-au dovedit a fi chiar atat de populare precum s-a crezut inaintea lansarii, compania Samsung se pregateste sa lanseze Samsung Galaxy S6 Plus,  Samsung Galaxy S6 Edge Plus si Samsung Galaxy Note 5 la preturi mai mari.

Struggling to return strong profits, Samsung has slashed the retail price of its flagship smartphones — the Galaxy S6 and Galaxy S6 Edge — by €100. After the deduction, the revised cost of the 32GB variant Galaxy S6 is €599, whereas its Galaxy S6 Edge counterpart will slightly break the bank at €699. The smartphones were launched just four months ago.

In aceasta idee, modelele de baza ale Samsung Galaxy S6 si Samsung Galaxy S6 Edge vor fi disponibile pentru achizitie la pretul de 600 de euro si 700 de euro, deci mai ieftine decat iPhone 6 sau iPhone 6 Plus, asta desi au spatiu de stocare dublu fata de terminalele coreenilor.

Acestea fiind spuse, Samsung Galaxy S6 si Samsung Galaxy S6 Edge vor fi mai ieftine in perioada urmatoare, insa e putin probabil ca multa lume sa fie interesate de ele din moment ce Samsung se pregateste sa lanseze alte trei smartphone-uri si atentia principala va fi directionata spre ele.

 • Viorel Predatorul

  Ăștia o sfeclesc mereu… Așa este, atâta vreme cât în perioada următoare vor fi lansate modele noi, lumea ar putea fi tentată să cumpere unul dintre aceste modele, în detrimentul S6 sau S6 Edge.
  Ideal ar fi fost să fi ieftinit seria S6 la maxim 1 lună de la lansare, sau perfect ar fi fost să fi lansat cele două modele mai ieftine din prima.
  În momentul de față, au pierdut startul…

 • iTu

  Ideea e ca ce vand ei in mare parte vand si alti la alte preturi, mai mici. la lansare ar fi trebuit sa vina cu ceva ce ii diferentia de concurenti android. incarcarea wireless si un ecran rotunjit pe margine nu a convins prea multi sa il cumpere. Se pare ca cei care folosesc android numai sunt asa de “flamanzi” dupa specificati.

 • Danny

  Da, putea sa-i puna aripi.

 • V.P

  Specificatii au toti , aproape toti merg pe Octa-Core si 3-4 GB RAM . Pretul face acum diferenta .
  Parerea mea personala , nu ai cum sa compari o chinezarie cu un Galaxy S6 , produsul coreenilor e superior din toate punctele de vedere .
  Din pacate pretul Galaxy-ului S6 / S6 Edge e mult prea mare iar fanii Android au migrat spre chinezarii cu specificatii asemanatoare dar mult mai ieftine .