Picture Passcode aduce un nou mod de a ne debloca iDevice-urile

Picture PasscodePicture Passcode este un tweak lansat in cursul acestei seri in Cydia pentru iPhone, ipad si iPod Touch-urile noastre, iar cu ajutorul sau putem debloca iDevice-urile intr-un mod complet nou.

Mai exact, Picture Passcode ne ofera posibilitatea de a inlocui complet codul de siguranta folosit in iOS 8 cu o imagine si o serie de gesturi pe care trebuie sa le intreprindem pe ea pentru a debloca terminalele cand avem nevoie.

Picture Passcode ne permite sa setam singuri gesturile care trebuie intreprinse asupra unei poze pentru a debloca terminalele, pattern-ul putand fi unul unic astfel incat nicio alta persoana sa nu il poata “ghici” pentru a avea acces la terminalele noastre in timpul utilizarii.

Unlock your iDevice with a picture! Picture Passcode allows you to set a picture to replace (or to use alongside) your standard passcode. Using Picture Passcode is as simple as 1) choosing a picture and 2) tapping anywhere on the picture as many times you wish. You can then unlock your device with your picture and tap pattern.

Picture Passcode are un meniu de setari in aplicatia Configurari, Settings, a sistemului de operare iOS 8 prin care ne permite sa-l controlam si desigur ca ofera optiunea de a utiliza un cod de siguranta in paralel.

Picture Passcode este disponibil pentru descarcare gratuita din repo-ul BigBoss al Cydia.