Apple combina magazinul online cu website-ul clasic

Apple website magazineApple a actualizat in cursul noptii trecute website-ul in care sunt prezentate toate informatiile privind produsele sale, iar el aduce o schimbare majora, integrand magazinul in paginile normale cu informatii privind iPhone, iPad, Mac, etc.

In imaginea de mai sus puteti vedea cum arata noua versiune a website-ului Apple, acum in pagina fiecarui produs existand link-uri catre magazinul Apple din care acesta poate fi cumparat, insa si spre paginile de accesorii care pot fi utilizate cu respectivul produs dupa achizitie.

Ca parte a schimbarii, compania Apple a eliminat complet butonul care directioneaza utilizatorii spre magazinul sau online, astfel ca accesarea paginilor de achizitie ale produselor poate fi facuta numai din pagina dedicata a fiecarui produs, fara a mai accesa o pagina principala a magazinului online.

Separat de aceasta modificare, compania Apple a schimbat aproape in totalitate paginile tuturor produselor sale, acestea afisand acum mai putin text si mai multe imagini de dimensiuni mai mari, Apple integrand acum noi butoane pentru achizitie pentru produse.

Practic Apple incearca acum sa genereze mai multe vanzari prin website-ul sau aducand optiunile de achizitie in prim-plan pentru utilizatori, insa ramane de vazut cat de benefica se va dovedi a fi schimbarea pentru utilizatori.