Prima Pagina watchOS watchOS 2 beta 5 aduce un timelapse pentru Paris si multe alte...

watchOS 2 beta 5 aduce un timelapse pentru Paris si multe alte noutati

watchOS 2 beta 5 timelapsewatchOS 2 beta 5 este cea mai importanta actualizare lansata de catre compania Apple pentru watchOS 2 pana in momentul de fata, noua versiune a sistemului de operare pentru Apple Watch venind cu o serie de schimbari importante.

Prima dintre el ele este o fata care ne permite sa vizualizam un timelapse al orasului Paris in care este prezentat si turnul Eiffel, acesta fiind cel de-al saselea timelapse pe care compania Apple il ofera pentru ceas, ea implementand si o serie de schimbari pentru afisarea lor.

Separat, Apple Watch contine acum o noua optiune care permite mentinerea ecranului deschis timp de 70 de secunde fata de optiunea normala de 15 secunde si implementeaza o functie Quick Play care permite o redare mult mai rapida a melodiilor printr-un iPhone.

Separat de toate acestea, fata modulara pentru Apple Watch are un nou indicator numit Multicolor pentru folosirea unui nou display mode, iar in final avem o serie de tweak-uri pentru aplicatia Wirkout care confirma salvarile de date, acum existand si un indicator pentru monitorizarea exercitiilor fizice.

watchOS 2 beta 5 este si cea mai rapida versiune beta a watchOS 2 lansata pana acum, ea fiind disponibila pentru actualizare prin intermediul sistemului Software Update, Actualizare Software al aplicatiei Watch.

emag hot deals
eMAG Black Friday 2017Reduceri eMAG November Hot Deals in aceasta pagina - din 23 noiembrie.
Flanco Black Friday 2017 reduceri

Reduceri Discount Days in aceasta pagina 17 - 19 noiembrie.

Fashion Days Black Friday 2017 reduceriReduceri Black Week in aceasta pagina - 16 - 19 noiembrie.
Orange Black Friday 2017 reduceriReduceri Black Friday 2017 in aceasta pagina - 16 - 19 noiembrie.