watchOS 2 beta 5 aduce un timelapse pentru Paris si multe alte noutati

watchOS 2 beta 5 timelapsewatchOS 2 beta 5 este cea mai importanta actualizare lansata de catre compania Apple pentru watchOS 2 pana in momentul de fata, noua versiune a sistemului de operare pentru Apple Watch venind cu o serie de schimbari importante.

Prima dintre el ele este o fata care ne permite sa vizualizam un timelapse al orasului Paris in care este prezentat si turnul Eiffel, acesta fiind cel de-al saselea timelapse pe care compania Apple il ofera pentru ceas, ea implementand si o serie de schimbari pentru afisarea lor.

Separat, Apple Watch contine acum o noua optiune care permite mentinerea ecranului deschis timp de 70 de secunde fata de optiunea normala de 15 secunde si implementeaza o functie Quick Play care permite o redare mult mai rapida a melodiilor printr-un iPhone.

Separat de toate acestea, fata modulara pentru Apple Watch are un nou indicator numit Multicolor pentru folosirea unui nou display mode, iar in final avem o serie de tweak-uri pentru aplicatia Wirkout care confirma salvarile de date, acum existand si un indicator pentru monitorizarea exercitiilor fizice.

watchOS 2 beta 5 este si cea mai rapida versiune beta a watchOS 2 lansata pana acum, ea fiind disponibila pentru actualizare prin intermediul sistemului Software Update, Actualizare Software al aplicatiei Watch.