Reduceri Stock Busters eMAG – pana la 70% la MII de produse!

reduceri Stock Busters eMAGCampania de reduceri Stock Busters eMAG a inceput in aceasta dimineata in aceasta pagina, cel mai mare magazin online din Romania initiind cea de-a doua mare sesiune de promotii pentru produsele disponibile in propria oferta.

Multumita aceste sesiuni de reduceri Stock Busters eMAG veti putea cumpara o gama extrem de diversificata de produse cu REDUCERE de pana la 70% in perioada urmatoare, astfel ca ar fi bine sa profitati de ocazie si sa cumparati rapid tot ceea ce va intereseaza.

Dupa cum v-am spus si ieri, in aceasta sesiune a reduceri Stock Busters eMAG, cei de la eMAG au oferit la pret promotional laptop-uri, tablete, telefoane mobile, calulatoare, televizoare, frigidere, masini de spalat, componente pentru PC-uri, incaltaminte, haine, produse pentru bricolaj sau masina si multe, multe altele.

Reduceri Stock Busters eMAG de pana la 70% la mii de produse

Avand in vedere ca intreaga campanie a inceput de mai bine de o ora, unele produse oferite in sesiunea de reduceri Stock Busters eMAG nu mai sunt disponibile la preturile initiale din cauza stocurilor reduse, insa probabil vor reaparea in perioada imediat urmatoare.

Campania de reduceri Stock Busters eMAG este programata pentru a se desfasura in perioada 11 august – 13 august, iar in aceste zile stocurile vor fi actualizate pentru a include produse noi din multe categorii care sunt acum incluse in promotiile pentru noi.

iPhone 6 si iPhone 6 Plus cu pana la 530 LEI reducere

Ca de obicei, terminalele iPhone 6 si iPhone 6 Plus au parte de “tratament special” in campaniile eMAG, astfel ca in aceasta sesiune de reduceri Stock Busters eMAG le puteti cumpara din aceasta pagina cu reducere de pana al 530 de lei pentru multiple modele.

LAPTOP la 800 LEI si cu reduceri de pana la 30%

Pentru ca din ce in ce mai multi oameni isi doresc mobilitate, cei de la eMAG ofera in aceasta campanie de reduceri Stock Busters eMAG posibilitatea de a cumpara un laptop cu doar 800 LEI din aceasta pagina, diverse alte modele avand reduceri de pana la 30% in aceasta pagina.

TELEVIZOR LED LA 599 LEI si cu pana la 13.000 LEI REDUCERE

Televizoarele au astazi parte de reduceri Stock Busters eMAG de pana la 13.000 de LEI in functie de modelul pe care il alegeti, in aceasta pagina fiind disponibil unul LED la doar 599 LEI, insa altele au reduceri si mai mari, oferind mult mai multe functii, ele fiind disponibile in aceasta pagina.

TABLETE iPAD cu 900 LEI REDUCERE!

Tabletele iPad nu sunt date uitarii nici in aceasta sesiune de reduceri Stock Busters eMAG, ele beneficiind de reduceri de pana la 900 LEI in aceasta pagina in functie de modelul ales, astfel ca veti gasi cu siguranta ceva care sa se potriveasca nevoilor voastre.

Acestea fiind spuse, in aceasta pagina gasiti toate promotiile, iar pe parcursul zilei voi actualiza acest articol cu alte reduceri pe care trebuie sa le aveti in vedere.