Twitter dezactiveaza limita de 140 de caractere pentru mesaje directe

twitter mesaje directe 140 caractereTwitter este una dintre cele mai populare retele de socializare de pe planeta, iar o parte din succesul sau se datoreaza faptului ca a implementat o restrictie de 140 de caractere pentru mesaje, facand comunicarea mai eficienta pentru utilizatori.

Astazi compania americana a decis sa dezactiveze aceasta limita pentru mesajele directe, astfel ca persoanele care vor trimite mesaje utilizatorilor care ii urmaresc nu vor mai fi limitati la 140 de caractere in ceea ce priveste comunicarea directa cu ele.

Limita de 140 de caractere este in continuare pastrata pentru tweet-urile publice scrise de catre utilizatori, astfel ca din acest punct de vedere nu se schimba absolut nimic, insa era de asteptat ca Twitter sa nu faca o schimbare chiar atat de majora pentru reteaua sa.

We’re eliminating the 140-character limit, to make Direct Messages even more powerful and fun. If you’ve checked your Direct Messages today, you may have noticed that something’s missing: the limitation of 140 characters. You can now chat on (and on) in a single Direct Message, and likely still have some characters left over.

Twitter a actualizat in aceasta seara aplicatiile pentru diverse platforme in ideea de a oferi modificarea pentru utilizatorii din lumea intreaga, insa ea va fi disponibila in cursul urmatoarelor saptamani pentru toata lumea, asa ca daca nu o vedeti imediat, va trebui sa mai aveti rabdare.