OS X Yosemite 10.10.5 a fost lansat

OS X Yosemite 10.10.5OS X Yosemite 10.10.5 a fost lansat de catre compania Apple impreuna cu iOS 8.4.1 pentru iPhone, iPad si iPod Touch, rolul sau fiind de a rezolva o problema majora de securitate a Mac-urilor.

Mai exact, prin OS X Yosemite 10.10.5 compania Apple a rezolvat vulnerabilitatea DYLD care ii permitea unui malware sa obtina acces root la sistemul de operare al Mac-ului utilizatorului, astfel ca acum aceasta problema nu va mai exista si nu va mai putea fi exploatata.

  • Improves compatibility with certain email servers when using Mail
  • Fixes an issue in Photos that prevents importing videos from GoPro cameras
  • Fixes an issue in QuickTime Player that prevented playback of Windows Media files.

OS X Yosemite 10.10.5 este disponibil pentru instalare prin intermediul Mac App Store in momentul de fata, astfel ca oricine il poate instala si este recomandabil sa faceti acest lucru pentru a va proteja Mac-urile de vulnerabilitatea DYLD care este extrem de periculoasa.

Articolul precedentiOS 8.4.1 a fost lansat pentru iPhone, iPad si iPod Touch
Articolul următoriTunes 12.2.2 a fost lansat
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.