iOS 8.4.1 a fost lansat pentru iPhone, iPad si iPod Touch

iOS 8.4.1 lansatiOS 8.4.1 a fost lansat pentru iPhone, iPad si iPod Touch cu doar cateva minute in urma de catre compania Apple, cei din Cupertino pregatind aceasta lansare special pentru momentul in care Samsung Galaxy Note 5 si Samsung Galaxy S6 Edge+ au fost prezentate.

Din pacate din versiunile beta ale iOS 8.4.1 nu am aflat ce noutati a pregatit compania Apple pentru actualizarea lansata in aceasta seara pentru noi, insa cu siguranta vorbim despre blocarea solutiei de jailbreak pentru iOS 8.1.3 – iOS 8.4 si nu doar atat.

UPDATE: Daca sunteti interesati puteti descarca iOS 8.4.1 inclusiv pe PC.

Oficial compania Apple sustine ca iOS 8.4.1 rezolva unele probleme minore de functionare si imbunatateste usor functionalitatea Apple Music pentur posesorii de iPhone, iPad si iPod Touch-uri, deci nu vorbim despre un update important pe care oricine ar trebui sa il faca acum.

In ciuda acestor mici schimbari, compania Apple a lansat iOS 8.4.1 pentru a bloca in principal solutia de jailbreak iOS 8.1.3 – iOS 8.4, astfel ca daca aveti nevoie de ea, este recomandabil sa ramaneti la maxim iOS 8.4, sau sa faceti update la iOS 8.4 daca aveti o versiune inferioara.

Chiar daca Apple mentioneaza in changelog-ul iOS 8.4.1 ca rezolva problema privind activarea bibliotecii muzicale iCloud, in niciuna dintre versiunile beta testate pana acum nu am reusit sa fac acest lucru, asa ca nu va faceti foarte mari sperante ca veti putea face totul.

Desi Apple permite acum instalarea iOS 8.4 in terminalele voastre, totul va fi blocat in perioada urmatoare si doar iOS 8.4.1 va mai putea fi instalat, el blocand posibilitatea de a mai face jailbreak pentru terminalele noastre, astfel ca aceasta este ultima sansa de a mai beneficia de jailbreak pana in momentul lansarii iOS 9.

iOS 8.4.1 poate fi instalat prin intermediul iTunes sau a sistemului de Actualizare Software disponibil in Settings > General > Software Update, Configurari > General > Actualizare Software.

iOS 8.4.1 aduce urmatoarele noutati :

  • Resolves issues that could prevent turning on iCloud Music Library
  • Resolves an issue that hides added music because Apple Music was set to show offline music only
  • Provides a way to add songs to a new playlist if there aren’t any playlists to choose from
  • Resolves an issue that may show different artwork for an album on other devices
  • Resolves several issues for artists while posting to Connect
  • Fixes an issue where tapping Love doesn’t work as expected while listening to Beats 1