Time Surfer – Endless Arcade Magic este aplicatia gratuita a saptamanii pentru iPhone si iPad

Time Surfer - Endless Arcade Magic aplicatia gratuita a saptamanii pentru iPhone si iPad

Apple a anuntat aplicatia gratuita a saptamanii in cursul noptii trecute in App Store pentru iPhone, iPad si iPod Touch, ea putand fi descarcata fara plata de catre utilizatorii care doresc sa beneficieze de promotie.

Time Surfer – Endless Arcade Magic este aplicatia gratuita a saptamanii oferita de catre compania Apple, titlul fiind creat special pentru cei carora le plac jocurile in care intreaga actiune se desfasoara in spatiul cosmic virtual al unui viitor foarte indepartat.

Cu o descriere foarte scurta, dezvoltatorii Time Surfer – Endless Arcade Magic ne spun ca in joc noi vom avea posibilitatea de a calatori prin timp si spatiu pentru a ne putea salva de la sfarsitul universului, controlarea timpului fiind cheia pentru salvarea noastra.

Time waits for no one except you: the Time Surfer. Surf across the galaxy & dive into the waves. Rewind time to fix your mistakes & outrun the end of the universe. Dream beyond the stars my intergalactic child.

Actiunea Time Surfer – Endless Arcade Magic este prezentata ca o simpla calatorie deasupra valurilor timpului in trecut pentru a repara o parte dintre greselile facute de catre noi, acestea putand prelungi existenta universului viitor in care ne aflam.

Time Surfer – Endless Arcade Magic este disponibil pentru DESCARCARE GRATUITA, in format universal, din App Store.

1 COMENTARIU