Samsung Galaxy Note 5 vs iPhone 6 Plus – comparatia camerelor

Samsung Galaxy Note 5 camera featSamsung Galaxy Note 5 a fost prezentat in cursul noptii trecute de catre compania Samsung si daca aseara am vazut o comparatie a design-ului cu iPhone 6 Plus, astazi vedem o comparatie a camerei facuta cu acelasi terminal al celor din Cupertino.

Samsung Galaxy Note 5 are o camera de 16 megapixeli cu stabilizator optic de imagine, insa deocamdata nu stim ce deschidere are camera sau ce dimensiune au pixelii, asta deoarece Samsung deocamdata nu a furnizat aceste detalii pentru cei interesati.

Pe de alta parte stim de anul trecut ca iPhone 6 Plus are o camera de 8 megapixeli cu stabilizator optic de imagine, deschidere f/2.2, dimensiune senzor 1/3″ si dimensiune pixeli 1.5µm, insa Samsung Galaxy Note 5 are cu siguranta specificatii mai bune.

Mai jos aveti cateva poze inregistrate cu iPhone 6 Plus si Samsung Galaxy Note 5, ele fiind prezentate in ordinea in care am mentionat terminalele in aceasta fraza si va las pe voi sa va faceti o idee in legatura cu performantele fiecarui terminal in parte.

iPhone 6S Plus camera

Samsung Galaxy Note 5 camera

iPhone 6S Plus camera 1

Samsung Galaxy Note 5 camera 1

iPhone 6S Plus camera 2

Samsung Galaxy Note 5 camera 2

iPhone 6S Plus camera 3

Samsung Galaxy Note 5 camera 3

2 COMENTARII

  1. Și cum ai făcut tu poze profesionale cu iPhone? Cu ce se remarcă pozele tale “profesionale” față de alea neprofesionale?