Prima Pagina Apple Music Noul album Dr. Dre a inregistrat un numar impresionant de ascultari in...

Noul album Dr. Dre a inregistrat un numar impresionant de ascultari in weekend-ul lansarii

Compton album Dr. Dre descarcariCompton: A Soundtrack este denumirea primului album lansat de catre Dr. Dre pe piata in ultimii 17 ani, el aparand concomitent cu filmul Straight Outta Compton si se pare ca a avut parte de un succes neasteptat de mare in weekend-ul lansarii.

Conform companiei Apple, albumul Compton: A Soundtrack a fost ascultat de 25 de milioane de ori in weekend-ul lansarii, jumatate de milion de persoane cumparand albumul din iTunes dupa ascultare, procentul fiind de aproximativ 2% din numarul total de ascultari.

Albumul Compton: A Soundtrack este oferit in exclusivitate de catre Dr. Dre pentru Apple Music in momentul de fata si in ciuda acestui lucru, un numar foarte mare de persoane a fost interesat sa asculte melodiile pe care artistul le ofera dupa o pauza de aproximativ 17 ani.

Dr. Dre’s album “Compton: A Soundtrack” — a loose tie-in to the film “Straight Outta Compton” — had 25 million streams around the world in its first week, and also sold nearly half a million downloads through Apple’s iTunes store, Apple executives said on Sunday. “We’re beginning to show what we can do in terms of communicating music to a worldwide audience and helping artists at the same time,” said Jimmy Iovine.

Pentru ca Apple Music se dovedeste a fi un succes, compania Apple se pregateste sa inceapa o campanie majora de promovare pentru serviciul sau de streaming audio, iar astazi v-am prezentat deja primele 3 clipuri video pregatite de catre americani pentru campanie.

Separat compania Apple va amplasa inclusiv bannere publicitare outdoor in diverse locatii din lumea intreaga pentru a-si promova serviciul de streaming audio, asa ca numarul total de utilizatori va creste in urmatoarea perioada.

SURSANYT
LIKE
Articolul anteriorLudacris se lauda cu un Apple Watch extrem de rar
Urmatorul articolNoAlertLoop aduce o functie foarte utila pentru Safari