Noul album Dr. Dre a inregistrat un numar impresionant de ascultari in weekend-ul lansarii

Compton album Dr. Dre descarcariCompton: A Soundtrack este denumirea primului album lansat de catre Dr. Dre pe piata in ultimii 17 ani, el aparand concomitent cu filmul Straight Outta Compton si se pare ca a avut parte de un succes neasteptat de mare in weekend-ul lansarii.

Conform companiei Apple, albumul Compton: A Soundtrack a fost ascultat de 25 de milioane de ori in weekend-ul lansarii, jumatate de milion de persoane cumparand albumul din iTunes dupa ascultare, procentul fiind de aproximativ 2% din numarul total de ascultari.

Albumul Compton: A Soundtrack este oferit in exclusivitate de catre Dr. Dre pentru Apple Music in momentul de fata si in ciuda acestui lucru, un numar foarte mare de persoane a fost interesat sa asculte melodiile pe care artistul le ofera dupa o pauza de aproximativ 17 ani.

Dr. Dre’s album “Compton: A Soundtrack” — a loose tie-in to the film “Straight Outta Compton” — had 25 million streams around the world in its first week, and also sold nearly half a million downloads through Apple’s iTunes store, Apple executives said on Sunday. “We’re beginning to show what we can do in terms of communicating music to a worldwide audience and helping artists at the same time,” said Jimmy Iovine.

Pentru ca Apple Music se dovedeste a fi un succes, compania Apple se pregateste sa inceapa o campanie majora de promovare pentru serviciul sau de streaming audio, iar astazi v-am prezentat deja primele 3 clipuri video pregatite de catre americani pentru campanie.

Separat compania Apple va amplasa inclusiv bannere publicitare outdoor in diverse locatii din lumea intreaga pentru a-si promova serviciul de streaming audio, asa ca numarul total de utilizatori va creste in urmatoarea perioada.

2 COMENTARII